Nemsoká vége, ezért szeretném elmondani Neked!- Levél Kihívásom résztvevőinek

Január 4.-ét írtunk, amikor kezdetét vette kihívásom, azzal a céllal, hogy betekintést nyerj a Reziliencia témakörébe, további célom volt az, hogy a napi leckékhez tartozó gyakorlatok által, saját magad is megtapasztalhasd, hogy ha minden nap teszünk rugalmas lelki ellenállóképességünkért, igyekezetünk eredménye, bizony nem marad el! Így a 18. napnál tartva remélem, hogy most már Te magad is érzed azt, hogy érdemes időt fordítani erre, valamint nem csak, hogy érdemes, hanem valahol kötelességünk is!

 

Az első lépések

 

De régen volt! Emlékszel? Az első két nap ,,alapoztunk”, vagyis tisztáztuk, hogy tulajdonképpen mit is jelent a reziliencia, mi jellemzi a reziliens személyt és milyen faktorai vannak a rezilienciának.

Majd ezt követően került sor az első faktorral való ismerkedésre, vagyis a múlttal való megbéküléssel foglalkoztunk, a múltban történtek feldolgozásáról volt szó.

Biztos vagyok benne, hogy ezekben a napokban voltak olyan gyakorlatok, amelyekkel rendesen megdolgoztattalak, de azért is tettem ezt, mert minél nehezebbnek érzünk egy lelki gyakorlatot, általában annál többet tudunk profitálni belőle!

 

 

 

 

A hátunk mögött lévő napokban olyan témákkal is foglalkoztunk, mint a reális optimizmus, az egészséges kapcsolatok, és most járunk a tudatosság témakörénél, a mai leckében a célok kitűzéséről volt szó.

Remélem, hogy minden egyes leckében találtál olyan gyakorlatot, amit szívesen végeztél, és ebből adódóan a jövőben is helyet kap majd életedben.

Ma, a kihívás 18. napjánál tartunk, és bizony sok izgalmas téma vár még ránk, miközben egyre inkább frusztrál az, hogy az idő rohamosan fogy…

 

Feladat helyett AJÁNDÉK!

 

Hogy miért frusztráló számomra ez, ha pontosan meg lett határozva, hogy egy-egy témakörrel mennyi ideig foglalkozunk, így biztos, hogy sor kerül mindarra, amit terveztem?

Azért, mert ez a kihívás, a csapat, amelynek Te is tagja lettél fontossá vált számomra!

Ha úgy vesszük, 1 hónapra elköteleződtem kihívásom mellett, és mégsem érzem tehernek, plusz feladatnak, hanem hálás vagyok azért, hogy ennek részese lehetek!

Az elmúlt napokban több visszajelzést is kaptam Tőletek kezdeményezésemmel kapcsolatban, amelyekért elmondhatatlanul hálás vagyok, és ezúton is nagyon köszönök minden egyes levelet, melyre igyekszem minél előbb válaszolni!

 

 

 

Köszönöm a bizalmat, a lelkesedést, és azt is, hogy ilyen hálásak vagytok!

Nincs felemelőbb érzés annál, mint az, amikor élvezheted a munkád gyümölcsét, látod, hogy van eredménye annak, amit csinálsz, meggyőződsz arról, hogy amit célként kitűztél, sikerül elérned!

Mert én most ezt érzem!

De ezt Nektek köszönhetem, Nélkületek nem születhetett volna meg ez az érzés!

Hálásan köszönöm! És tudom, hogy, ha a 30 napos Évkezdő Kihívás kapui be is csukódnak, fogunk még találkozni! 😉

Örömteli estét kívánok Nektek!

Viki 🙂

Hasznos volt számodra ez a bejegyzés? Oszd meg másokkal is!

Share on facebook
Facebook
Share on email
E-mail
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Olvasd el a többi bejegyzést is!